Dag 0 camino Portugues

19 en 20 september 2017

“Alles wat je thuis laat is meegenomen”

We gaan vanaf Porto naar Santiago. Er zijn vele mogelijkheden om van Porto naar Santiago te gaan. De route die we kiezen is de centrale route van zuid naar noord, via Porto, Rates, Ponte de Lima, Tui, Pontevedra, Caldas de Reis, Padron, Santiago. (Eerst de oranje route, vanaf Redondela de gele)

Het loopt anders dan gepland…..dat geldt zeker voor de vertrekdag. 3 dagen geleden kreeg ik een berichtje van Ryanair dat onze geplande vlucht zomaar werd gecanceld. Wat nu? De tickets voor die dag waren in rap tempo veel duurder en niet meer verkrijgbaar. Maar wat bleek…we kunnen allemaal een dag eerder vertrekken en zo gaan we al 19 september naar Porto en vliegen met Vueling.

We zijn er klaar voor! Ik wens Toos, TIny, Janny, Roza, Marijke en Trijntje een hele mooie camino. Bom caminho, zoals ze in Portugal zeggen.

2 reacties op “Dag 0 camino Portugues

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.