Dag 4 Mieke Vilaserio – Maronas

31 juli 2017, 9 km, half bewolkt 24 graden

Indalo: geluk, rijkdom en vrede

Deze tekens kwamen we vroeg in de ochtend tegen na het verlaten van Vilaserio. De eerste is Indalo en Riet wist wat het betekent. Geluk, rijkdom en vrede voor iedereen uit de hele wereld, op de weg van Santiago.

Janna en Nel werden gisteren avond getrakteerd op oranje/rode zonsondergang bij een laatste wandeling door het dorp. Daar was ik graag bij geweest….

Een heel relaxte etappe vandaag. Wel hoogte verschillen, maar die zijn klein en de wegen en paadjes zijn makkelijk. Ook de afstand is niet groot en dat heeft te maken met de komende 2 dagen, allebei 15 km. De mist in het dal zorgt voor een mooie start.

Deze keer lopen Riet en Joke voorop en ze gaan als een trein. Halverwege nemen we even pauze en genieten van het uitzicht en de steeds veranderende luchten.

We zijn er al om 12 uur en ook nu hebben we het etappedrankje verdiend.

Vanaf morgen zijn de etappes steeds 15 km met flinke hoogte verschillen. Dat gaat ons lukken. We zijn weer gewend.

3 reacties op “Dag 4 Mieke Vilaserio – Maronas

  1. Pas op de komende dagen voor de vermaledijde Vakner, de mensbeer of beermens die rondwaart over het hoogveen voorbij Logoso en laat je, wanneer je ‘ s avonds of in de nacht buiten bent geen brandende kaars in de handen duwen, want ben je toegetreden tot het genootschap van de dolende zielen, gedoemd om de nachten door te dwalen tot je iemand vindt die zo stom is jouw kaars aan te nemen. Veilige reis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.