Dag 36 Simon: Barbadelo-Gonzar

Vandaag 25 kilometer. Een groen lint van kleine dorpjes, veel bomen, dus lekker veel schaduw. Vandaag kwamen we voorbij de beroemde 100 kilometer-paal! We ruiken de kathedraal al, zeg maar. 

Galicie staat bekend om zijn fraaie horreos: maisopslagplaatsen

Stuwmeer bij Portomarin

Stapstenen bij de beken
Klein Holland

4 reacties op “Dag 36 Simon: Barbadelo-Gonzar

 1. Geweldig mooi om met jullie mee te mogen ‘lopen’….geniet er van!!!!

  Nog een handvol dagen en jullie zijn gearriveerd…met de mooie spreuk:

  DEGENE DIE VERTREKT

  IS NIET DEGENE DIE ARRIVEERT !!!!
  dagdag Marian

 2. Vol respect en bewondering lees ik elke dag jullie ‘verslag’
  Mooi dat jullie al zover zijn, suc666 met de laatste 100km??????

 3. wouw dat begint echt te korten voor jullie , wat een mijlpaal al , zal vast nog heel bijzonder worden. . blijf jullie volgen..

 4. Al vanaf het begin volg ik jullie Camino, dankzij de link die ik van Ada kreeg. Ik ben niet iemand van het via internet reacties geven op iets, maar hier ‘moet’ ik dat toch wel na 36 dagen!! Ada, Gert Jan en natuurlijk ook jullie reisgenoten: wat heb ik een enorm respect en bewondering voor hoe jullie deze ‘reis’ maken: kiiiiilooooomeeeeteeeers lopen!!! Ik doe (maar kan het ook niet) het jullie niet na!! Prachtige foto’s. Ik hoop dat jullie er allemaal vinden wat jullie zoeken……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.