Dag 23 Mieke Camino francais Reliegos – Arcahueja

12 juni 2017, heet 30 graden, 17 km, Reliegos – Arcahueja

Vegetarian way?? Niet makkelijk op de Camino om vegetariër te zijn. Nou….hier in Reliegos komt dat goed. In Albergue Ada is het naast de gastvrijheid en vriendelijkheid mogelijk een uitstekende vegetarische maaltijd te krijgen. Ada heeft ons bediend en aan het einde van de maaltijd had haar moeder gevraagd of we haar een applaus zouden willen geven. Als je daar dan een stralende lach voor krijgt, weet je weer hoe eenvoudig het leven kan zijn.

Voor de afstand van 17 km staan we om 6 uur op en we besluiten om in Manilla de las Mulas te gaan ontbijten. Het is zo heerlijk koel in de vroege ochtend. We genieten van de opkomende zon.

Bij herberg El Jardin nemen we ons ontbijt en vervolgen onze weg door Manilla de las Mulas.

In de verte zien we de Montes de Leon en ik moet zeggen dat we wel weer toe zijn aan de beklimmingen. Uitdagingen zal ik het noemen. Hier in Masilla vinden we kunst. Pelgrims in steen gevormd en de Camino wegwijzer levensgroot


Na 10 uur wordt het weer heet en we hebben in Puente Villatuerta een koffiestop bij café El Horno de Aladia. Loop even verder het dorp in, en stop niet bij het eerste café in een dorp.  Een bakker, Pastelaria en binnentuin ineen. En vriendelijkheid. Wat wil je nog meer?

Nog 1 dagje en Ellen gaat naar huis. Zij heeft de Camino van Leon naar Santiago al gehad. Wel heel bijzonder dat we dit bord zagen….Solo Leon….

Maar deze dag zijn we nog met 6. We passeren Rio Forma over een oude brug.

Ook Villarente is versierd met kunst. Je moet goed kijken om ook de Camino pijl te zien. Al lopende neem je alles op. Je ogen en oren de kost geven en zo genieten van elke stap…..

5 reacties op “Dag 23 Mieke Camino francais Reliegos – Arcahueja

 1. Hoi Oma!
  Wat bent u bruin op de foto.
  Leuk om u zo te zien samen met tante Annet!
  Mama zei dat ze dag 22 mist op de blog.. wij volgen jullie elke dag trouw.
  Ik mis je oma, hoop u gauw weer te zien als u terug bent. Nu op de helft dus voordat u het weet is het alweer voorbij dit avontuur.
  Veel plezier nog, dikke knuffel en kus Jasmine ❤

 2. geweldig Mieke ik geniet elke keer weer en loop op deze manier lekker met jullie mee.
  En die prachtige foto.s .
  En mooie verslagen.

 3. Ah wat was het weer heerlijk lezen en het zien van de foto’s. Morgen naar Leon: zal vast erg mooi zijn. Sterkte allemaal met het afscheid nemen van Ellen: lijkt me dat je na 23 dg zo verbonden bent geraakt. Ben trots op je Klazien..lijkt net of je niet gelopen hebt : zo ontspannen zie je eruit. Allemaal trouwens. Succes maar weer. Liefs voor jou Klazien. Groetjes voor Annet.

 4. Trots op je prestatie Ellen. Genoten van jullie reisverhalen. En succes verder voor je wandelmaatjes. Goede reis terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.