Dag 2 Simon C. Frances.. Hoe bereikbaar ben je….

Jacob is altijd op de weg…Jacobsladder… Pyreneeën..
Dat je maar weet dat we hard aan het werk zijn hier..  Henk imponeert het thuisfront…

We zijn inmiddels in Roncesvalles aangekomen, gisteren was er geen internet. De eerste etappe van 8 km. naar Orisson was…steil, wat regenachtig, goed om wat in het wandelritme te komen. In St. Jean gewekt met muziek om 6.15.. want de meeste mensen lopen in 1 keer naar Roncesvalles (26 km.), dit stuk deden wij dus in 2 keer. Fijn..want gisteren viel er nog sneeuw op de bergpas… Vandaag bewolkt, af en toe regen, en…koud! Maar we genoten van vergezichten, schaapskuddes, gieren zwevend in de lucht, en een onverwachte bestelbus die lekker warme chocola en koffie verkocht. Dat wordt lekker diep slapen vannacht na 16 km. bergop-bergaf… Ik type dit terwijl de anderen naar de mis zijn in het prachtige kerkje van Roncesvalles. En het uploaden van meer foto’s niet lukt… in dit historische oord waar de goede connectie met ‘boven’ niet zozeer de wifi betreft..

 

 

 

 

3 reacties op “Dag 2 Simon C. Frances.. Hoe bereikbaar ben je….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.