Dag 9 Simon…smeltend naar Viana

Anita en Henk onze vroegste stappers!
Leaving Los Arcos…

Nu.zijn we in Viana. In de kooi boven in de toren werd vroeger een relikwie van een heilige geplaatst als er lange tijd geen regen viel, om de gebeden kracht bij te zetten…

Ja ze deden het weer…de bikkels sjouwden 18 kilometer van Los Arcos naar Viana bij een graadje of 33. Vanaf 9 uur was het al heet aan het worden. We konden om 6 uur ontbijten in de gezellige herberg Casa Austria. Weer een prachtige wandeling, van het ene historische stadje naar het andere. Foto’s volgen!

6:16…ontbijt op en lopen!

Over Simon Wijma

Simon Wijma (55), woont in Haren (Gr.) In Spanje en Portugal kom ik al ruim dertig jaar, en ik voel me erg thuis in deze zuidelijke streken. Dat gevoel werd alleen maar sterker na mijn eerste Camino. In 2012 liep ik van St. Jean-Pied-de-Port naar Finisterre. De tijdloosheid en het ritme van het wandelen geeft me erg veel voldoening. Ik schrijf er ook graag over op mijn blogs. Inmiddels heb ik elke jaar een andere Camino gelopen en hiervan mijn werk gemaakt. Ik vind het erg fijn met Mieke samen te werken, dat klikt! In het begeleiden van wandelreizen komt zoveel samen wat mij inspireert. Mensen leren kennen, al het moois onderweg laten zien, buiten zijn, verhalen vertellen, genieten van zon, regen, vogels, stilte, bloemen (…en koffie). En gewoon… zorgen dat alles lekker loopt!

Een gedachte over “Dag 9 Simon…smeltend naar Viana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *