Dag 11 Simon: Navarette-Najera in de wind!

Navarette-Najera 17 km. Vandaag was het ook heet maar de wind maakte de wandeling zeer aangenaam. Onweer gisteravond koelde het al wat af, en we stonden een uurtje later op. Weer een prachtige wandeling door wijngaarden. Voor de enige bar onderweg moest je een eindje ‘om’ nou ja…de originele weg volgen. Op veel plaatsen is de weg ‘rechtgetrokken’ langs de verkeerswegen. Dorpen die dan niet meer aan de Camino liggen  moeten er dan veel aan doen om pelgrims te trekken.

Het is opeens erg druk op de Camino. Hier in Najera worden vandaag

Druk vandaag!
Een onverwacht kadootje…. De prachtige muziek van Viser. Hij speelt al meer dan 1 jaar langs de Camino op mooie plekken in de natuur
Gert-Jan???

Eekhoorn gespot!
Let niet op Simon. Wat die toch aan het doen was?

extra slaapplaatsen gecreeerd in de gymzaal. Het aantal pelgrims is altijd een onvoorspelbare golfbeweging.

6 reacties op “Dag 11 Simon: Navarette-Najera in de wind!

 1. geweldig mooi dat we op deze manier kunnen meeleven met jullie tocht!!!!
  Alle goeds voor de komende tijd!!!!
  Marian knuf voor Anneke!!!!

 2. Net de link doorgekregen alle dagen nu gezien ga jullie zeker volgen , wat een respect heb ik voor jullie ,maar wel een hele mooie reis , heel veel succes nog voor jullie allemaal maar in het bijzonder voor Anneke ,weten jullie trouwens dat ze heel mooi kan zingen ???

  Groetjes loes burgers

 3. Net de link doorgekregen alle dagen nu gezien ga jullie zeker volgen , wat een respect heb ik voor jullie ,maar wel een hele mooie reis , heel veel succes nog voor jullie allemaal maar in het bijzonder voor Anneke ,weten jullie trouwens dat ze heel mooi kan zingen ???

  Groetjes

  1. Net de link doorgekregen alle dagen nu gezien ga jullie zeker volgen , wat een respect heb ik voor jullie ,maar wel een hele mooie reis , heel veel succes nog voor jullie allemaal maar in het bijzonder voor Anneke ,weten jullie trouwens dat ze heel mooi kan zingen ???

   Groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.