Dag 11 Rochefort – Bostens

29 april 2017, zonnig 17 graden

Toen we gisteren terug liepen naar de herberg om 21.30 uur was het bijna donker. Heel helder en de gebouwen in Rochefort mooi verlicht.

Wat een warm welkom in de herberg van Rochefort met vrijwilligster Hennie. En ook is de herberg zeer ruim en schoon. Vanochtend had ze voor ons de ontbijttafel gedekt en dat zorgt voor een Camino gevoel. We nemen ook afscheid van Arie en Nourelle. Die gaan vandaag verder naar Mont de Marsan.

Doordat we gisteren toch doorgelopen waren naar Rochefort, ziet de planning er voor vandaag anders uit. In totaal 10 km en dat is fijn om goed uit te rusten. Ivonne is heel blij met haar hoedje van de markt. Het staat haar prachtig.

Voor we vertrekken, gaan we nog even koffie drinken op een terrasje. Het is gezellig druk. Daarna lopen door een bosgebied over veelal onverharde paden. Een strak blauwe lucht deze ochtend.

We zien een enorme zwijnenkop. Nooit geweten dat die zo groot zijn. Ben had hem gevonden. Hier in de bossen zien we ook grote vallen staan. Het lijkt het werk van stropers.

De wortels van de bomen steken uit en Ben komt ongelukkig ten val. Zijn enkel omgezwikt. Dat is balen! Hopelijk valt het morgen mee. Het was gelukkig nog maar een paar km naar de herberg van Bostens. Ik ging even de weg vragen. En wat blijkt …Deze mevrouw komt voor ons koken en is ook verpleegster geweest. Ben krijgt het advies om goed te koelen en ze heeft ook Arnica en een enkelbandage. Die hulp heeft hij wel nodig…

In de herberg staan de bloemen op ons te wachten. Vanavond wordt er voor ons gekookt. We voelen ons verwend.

1 reactie op “Dag 11 Rochefort – Bostens

  1. Das zeker balen , hoop dat het meevalt en dat je vandaag ,Zondag je reis verder hebt kunnen gaan.. beterschap en wat een mooie foto`s weer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.