Dag 9 van Jan van O Porriño naar Cesantes

28 juni 2016
O Porriño – Cesantes: 20 km

Warm: 27 graden 

O Refuxio De la Jerezana
Elke morgen geraken we allen iets sneller gereed; de eerste dagen hadden de meesten nog een klein uurtje nodig om hun rugzak te pakken. 

image

Ongelofelijk; 15 minuten na het opstaan staat iedereen al welgezind buiten klaar!

We zijn blij om snel terug de stad te kunnen verlaten en om terug in de natuur te kunnen wandelen. Iedereen loopt meer en meer op eigen tempo en er wordt vaak ingetogen gestapt. Met de cadans van het stappen worden gedachten geordend en vindt het meeste na verloop van tijd wel een plaats…

image

image

“Reizen in Balans”… Linda balancerend met rugzak op één been…

image

Fenomenaal uitzicht, en toen werd het stil…

image

Morgen staat een stevige etappe op het programma en daarom vertrekken we morgenochtend reeds om 6 uur. We slapen er in één van mijn favoriete albergues te Portela. De hospitaleiro heeft zelf ook de bedevaart gelopen… in een rolstoel! Hij kookt zelf altijd een (h)eerlijke Gallicische maaltijd.

4 reacties op “Dag 9 van Jan van O Porriño naar Cesantes

  1. Nou nou Jan 15 minuten om de dag te beginnen, dat heb jij ze in een weekje snel aangeleerd. En weer een mooie wandeldag gehad, met prachtige vergezichtte.
    Groet voor jullie uit Breda van Tineke

  2. Dag allemaal, zo te zien gaat het super! Fijn om jullie dagelijkse belevingen steeds terug te zien. Wat een stoere moeder heb ik toch!!! Ontzettend veel genieten van de laatste kilometers. Nog maar eventjes stappen naar Santiago…. Veel liefs Olga Dooremalen-Verschueren (dochter van Josephine)

  3. Jullie hebben de pas er goed in, en snel klaar om de volgende etappe te beginnen! Prachtige momenten om even stil te staan bij al dat mooie natuurschoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.