Dag 2 van Jan Vila Cha – Rates

21 juni 2016
Vila Cha – Rates: 21 km

Prachtig weer, 27 graden

Albergue de Peregrinos Rates

Avond in Vila cha

image

Ochtend in Vila Cha

image

image

Onderweg…

The traditional idea of pilgrimage is universally important in all cultures. The real pupose behind it was never the arriving – it was the uncertainty of the journey itself, which has a transformational effect. People knew that, perhaps, intuitively, and they would become transformed by their pelgrimage. So embrace the uncertainty of life, live with it and begin to love it. (Eckhart Tolle)
Met dank aan Wendelien.

image

Elke en Josephine

image

We verlaten de kust en gaan via Vila do Conde landinwaarts zodat we op de oorspronkelijke Camino Portugues komen. Het is bloedheet en we vinden een zalige picknickplaats onder een boom bij een hospitaal. Helaas worden we gevraagd om te vertrekken.

image

“Reizen in Balans”… bagagevervoer inbegrepen!

image

Romeins aquaduct bij Vila de Condo

3 reacties op “Dag 2 van Jan Vila Cha – Rates

  1. Hoi allen en in het bijzonder Wendelien. Wat een prachtige verhalen en mooie foto’s. Geniet met elkaar van de bijzondere reis en succes vandaag! Hg Judith

  2. Valt niet mee hé Jan, gids zijn en dan ook nog bagage moeten vervoeren, en wat nemen die pelgrims veel mee. Je had ook moeten zorgen dat ze jouw bagagelijstje hadden gehad, scheelt bijna de helft aan gewicht.
    ???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.