Dag 7 Via Lemovicensis Chateaumeillant – La Chatre

15 mei 2016
19 km
Zonnig! 15 graden

Mdm Chabbert heeft voor ons een uitgebreid ontbijt klaar staan. Dat is een warme ontvangst! We weten niet wat ons overkomt. Verse fruitsalade, yoghurt, croissantjes, heerlijk.

image

Natuurlijk zwaait ze ons uit voor we op pad gaan.

image

De zon schijnt! Een feestje om hier te lopen in de zon en deze omgeving. Direct na Chateaumeillant hebben we een stevige klim naar een hoger gelegen plateau. Kleine weggetjes afgewisseld met graspaden.

image

De strak blauwe lucht toont het kerkje van Neret.

image

Heel erg leuk…..er staat een bord met het aantal km naar St Jacques. 1557 km. Voor degenen die de hele route vanaf Nederland lopen…nog de helft te gaan?

image

Het is echt genieten vandaag. Hier zie je Sikke en Gre op de horizon. Meestal loopt Sikke voorop. Die heeft het hoogste tempo. Gelukkig voor Gre heeft ze vandaag minder last van de blaren en loopt met Sikke mee. Een wijds landschap vandaag.

image

Na 3 loopuren zijn we plotseling in Lacs en hebben 15 km afgelegd. We zijn er trots op en voelen nu ook dat we weer 25 km per dag aan kunnen.

image

image

En dan zijn we snel in La Chatre. De kerk ligt hoog op de heuvel.

image

We slapen in de gemeentelijke herberg le Presbyterre. De priester maakt voor ons de deur open.

image

3 reacties op “Dag 7 Via Lemovicensis Chateaumeillant – La Chatre

  1. Ik lees met veel plezier jullie dagelijkse vorderingen! Al een week voorbij. Gaat de tijd voor jullie ook zo snel? Weer veel wandelplezier de komende week gewenst. Groet Annette van Dijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.