Dagwandeling Drunense Duinen

12 september 2015

17,5 km

Vandaag stond een wandeling door de Drunense duinen in de planning. Het lijkt niet ver 17,5 km, maar door het rulle zand een stevige wandeling. We hebben gekozen voor het vertrekpunt vanaf de Drie Linden in Giersbergen. Hier staat een informatiepaneel, met aan de ene kant de fietsknooppunten en de andere kant de wandelknooppunten. Even fotograferen en op pad. Verdwalen is heel goed mogelijk, dus opletten op de nummers van het wandelroutenetwerk. Soms zit de gele pijl verstopt achter een omgevallen boom of achter een heuvel. We kiezen de route die zo dicht mogelijk bij de duinen loopt. Van Giersbergen, de Roestelberg en Bosch en Duin. Wat een mooie dag.

Kom ook eens kennismaken met mij of mede pelgrims. Van harte welkom. Kijk voor data op de site.

http://reizen.inbalansopweg.nl/dagwandelingen/

IMG_0166

 

Deze keer op pad met 2 medewandelaars; Henk Veld die volgend jaar mee gaat wandelen van St. Jean Pied de Port naar Santiago; totaal bijna 800 km en Tessie van de Ven die komende oktober meegaat van Santiago naar Finistere en Muxia; een wandeling van 10-15 km per dag.

 

IMG_0167

 

Door de bossen, dan weer door het zand.

 

IMG_0169

IMG_0170

 

En…..bloeiende heidevelden. Een lust voor het oog.

IMG_0175

 

IMG_0177IMG_0178

 

En natuurlijk ook genieten van een welverdiende pauze. Ook bij de Roestelberg zijn ze al vroeg open (vanaf 9.45 uur)

IMG_0171

 

Een geslaagde droge wandeldag! Het zou gaan regenen, maar dat deed het pas na 16 uur en toen waren we allang weer thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.