Dag 3 Camino Primitivo Grada – Salas

Vandaag zijn we terug voltallig; ook Wim loopt terug mee, en we zijn er allen blij om!

image

image

Wim, Marrie en Marina: we zijn weer compleet!

Op het programma staat een pittige tocht van 20 km van Grado naar Salas. Met twee behoorlijke ‘kuitenbijters’ en morgen wordt het nog veel erger; we zitten nl. in een dorpje, omringd door alleen maar hoge bergen… We zullen ons vanavond wat moed indrinken…

We hebben geluk met het weer; het is ideaal wandelweer met een temperatuur rond de twintig graden. Alleen na aankomst begint het even te spetteren.
En ook vandaag krijgen we een heel divers landschap voorgeschoteld; weidse vergezichten, ingeslapen dorpjes, glibberige bospaadjes. Alsof dit nog niet moeilijk genoeg is, kan ik de dames overtuigen om de rivier over te steken. Nee, niet over de brug, maar door het water. Zij vinden het heerlijk, wij ook om toe te kijken…

image

image

image

 

2 reacties op “Dag 3 Camino Primitivo Grada – Salas

  1. Prachtig die plaatjes uit het verre Spanje! Maar best pittig dus, die “wandeltocht” ! Oké, Wim (en uiteraard ook je reisgenoten), zet ‘m op! We kijken reikhalzend uit naar je volgende belevenissen! Namens de hele groep, hartelijke groet en zonodig, sterkte!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.