Dag 14 Camino Primitivo Santa Irene – Santiago

28 september 2015

Aangekomen in Santiago!!!


Naar goede gewoonte schrijven de pelgrims hun eigen blog:

Wim:

Vandaag, maandag 28 september, is mijn droom uitgekomen !

Vanaf ongeveer 2000 had ik de droom om ooit een Camino naar Santiago de Compostela te wandelen. Ondanks diverse gebeurtenissen, die zorgden voor een vertraging in het realiseren van deze droom, is deze uiteindelijk gerealiseerd. Onder stralende zon van de afgelopen weken zijn we na 14 dagen wandelen over de Camino Primitivo vanaf Oviedo na 320 km in Santiago aangekomen. Met dank aan de mede-wandelaars Marina, Marrie en Jan !

Marina:

Een pelgrimstocht is een vorm van onthaasting : de traagheid waarmee je je verplaatst staat in schril contrast met de drukte van de maatschappij en laat je ook toe meer oog te hebben voor wat er rondom je gebeurt, in de natuur de dieren en je mensen. Marrie, Wim en Jan ik heb genoten van jullie gezelschap en heb op heel zware momenten jullie hulpvaardigheid geapprecieerd en op elk moment van jullie humor genoten. Met Marrie heb ik een afspraak. We hopen volgend jaar samen de Camino Francais te stappen/lopen. Bedankt. Marina.

Marrie:

Camino primitivo, onvergetelijk avontuur!! Met peligrinosmaatjes Marina, Wim en Jan. Bijzondere ervaring, nu op naar de volgende stap; de camino frances volgend jaar lopen samen met Marina. Bedankt, Marrie

2 reacties op “Dag 14 Camino Primitivo Santa Irene – Santiago

 1. Geweldig dat jullie dit bereikt hebben een droom ja zeker, ik ben net terug en heb gelopen samen met onze zoon Mike van Tui naar Santiago een hele mooie belevenis heeeeeeeeeeeeeel gaaf de mensen, natuur, ontmoetingen en niet te vergeten de stad zelf om nooit te vergeten.

 2. Beste Wim!

  Wat ontzettend fijn voor je dat je eindelijk je lang gekoesterde droom hebt kunnen verwezenlijken!
  We willen je van harte gelukwensen bij het behalen van de voor jou zo uiterst belangrijke eindstreep.
  We hebben zo’n beetje je hele tocht kunnen volgen op die mooie site van “in balans op weg” met aal die mooie foto’s en de veelzeggende commentaren van jou en van je medewandelaars.Prachtig! Wat zul je nog lang kunnen teren op deze mooie en vast ook wel leerzame ervaring.
  We zijn uiterst benieuwd naar je persoonlijke verhalen, straks in Nederland!
  Hartelijke groet,
  Theo De Hingh

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.