Dag 11 route naar Finistere; Logoso- Sardineiro

8 juni 2014
22 km
Veel regen, mist, veel wind en later in de middag zon. 20 graden (met de zon)

Als we uit de herberg van Logoso vertrekken ziet het eruit alsof het ieder moment kan gaan regenen. Iedereen pakt zijn regenkleding bij de hand en heeft de beschermhoes over de rugzak.

image

Na een kleine stijging bij Hospital gaan we geleidelijk weer dalen.

image

Het regent heel veel deze ochtend, en zo gaan we door het mooie Galicie.

image

De mist in combinatie met de regen zorgen ervoor dat we niet veel van de schitterende omgeving kunnen zien. Iedereen loopt dapper door.

image

image

Na 15 km zien we in de verte Cee en de zee liggen. Een mooie aanblik als je wekenlang alleen heuvels en dorpjes hebt gezien.

image

Ruim 2 km dalen op losse stenen. Hierdoor is het niet mogelijk om goed achterover te hangen en dat voel je in je knieen!

Ambiance Technology B.V.

 

Over deze 15 km hebben we 4 uur gedaan, bijna zonder pauze. Om 12.45 kwamen we in Cee aan voor een welverdiende pauze. Gelukkig was de supermarkt open. Zowel in San Marina als in Logoso is geen winkel en dan raakt alles op. Hier lopen we in de richting van Corbution.

image

Iemand had me de herberg San Roque, 2,4 km na Corbution aanbevolen. Hier waren we uiteindelijk om 15 uur en de herberg zou om 16.00 uur open gaan. Nog een stukje doorlopen? Iedereen vindt het een goed idee. De zon schijnt en ondanks de zeer natte sokken en schoenen hebben we daar nog wel zin in.

image

Ik besluit een pension in Sardineiro te bellen en in dit pension Nicola is nog plaats. Per persoon nog geen €15 en dan de rust van een 2 en 3 persoonskamer.

Richting Sardineiro is een prachtig uitzicht over zee.

image

1 reactie op “Dag 11 route naar Finistere; Logoso- Sardineiro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.