Dag 14 Teo – Santiago

9 mei 2014
15 km
Nevelig in de ochtend, later zonnig lekker warm 23 graden.

Het lukt ons inderdaad om te vertrekken om 7 uur. We ervaren ook dat het heerlijk is. Het is heel rustig, de vogels fluiten volop en …..in de herberg? Je bent toch wakker!

image

Direct na de herberg is er een weggetje door de bossen. Mooi aangelegd, maar met wel de laatste stijgingen en dalingen. Nu zijn we er wel aan gewend.

image

De laatste km lopen we samen. Thiemen en Trees passen hun snelheid aan en lopen gezellig met ons mee om samen de stad in te lopen.

image

YES! We zijn er. Emoties volop. Ik ben heel trots op Ans, Coby, Thiemen, Trees en Mariet! Wat hebben ze ieder op hun eigen manier de camino gelopen.

image

We gaan direct naar het pelgrimsburo om de “Compostela” op te halen. dr pelgrims laten hun trouwe stok achter. De fantastische hulp bij klimmen en dalen. ( Of voor de bloemetjes van Mariet).

image

Het is al gezellig druk. Je krijgt dan een idee hoeveel mensen al onderweg zijn op de camino francais. Ook een gezellige drukte.

image

Bij het kantoor krijgen we de laatste stempel van Jacobus. Een hele eer, dat ik die weer krijg.Daarnaast staat de stempel van de Nederlandse huiskamer. Nu boven bij het pelgrimsburo.

image

Wat een toeval, ook om 12 uur is er de Botafumeiro. Hoe vaak ik het ook zie, voor mij en voor mijn mede wandelaars blijft het speciaal. Ook nu heb ik tranen in de ogen.

image

Even een mooi sylhouet van de kathedraal.

image

Wat een prachtige camino weer! Met dank aan mijn mede wandelaars en het mooie weer. Ik heb ervan genoten.

4 reacties op “Dag 14 Teo – Santiago

  1. Goed gedaan Coby. We zijn zo trots op je. En op Ans, Thiemen, Trees, Mariet je mede wandelaars. Mieke bedankt voor het verslag en de foto’s. We zullen het missen. We keken iedere dag uit naar het vervolg van jullie camino. Hannie en Jan

  2. Allemaal gefeliciteerd met het halen van de eindstreep. Het was leuk om jullie te volgen en de mooie foto’s te zien. Goede vlucht! Groet Stefan en lianka

  3. Trees en je vijf medewandelaars gefeliciteerd , jullie hebben het weer maar geflikt.
    Bedankt voor de mooie foto’s en verslagen.
    Roos en Flip .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.