dag 25; 6 november Triacastela – Sarria

18,5 km
droog weer, bewolkt, 18 graden

Wat heerlijk om droog weer te hebben. Na 2 zeer zware dagen met veel regen, is het weer extra genieten. Vanaf Triacastela gaat het via een prachtig bos weggetje omhoog naar 780 meter.

image

De regen van de afgelopen dagen laat zijn sporen na. Soms moeten we even hogerop om zonder natte voeten aan de andere kant te komen. Of we worden gehinderd door een boom over het pad. Vele pelgrims voor ons hebben al een paadje naast de boom gemaakt.

image

Langs de weg vinden we kraampjes met voor de pelgrims koffie. Je kunt dan gewoon wat achterlaten voor wat je gebruikt hebt. Vol vertrouwen geven en ontvangen.

image

Ook vandaag is het soms een moeilijk begaanbare weg. Gladde stenen die stijl naar beneden gaan. Voorzichtig doen we het stap voor stap.

image

Onderweg komen we steeds onze Koreaanse vrienden tegen. Lee en Gho. Die volgen hetzelfde dag ritme. Dezelfde herberg, dezelfde pauze tijd, dezelfde bar. Is dit camino toeval?

image

En zo ontmoeten we ook Javier en Mark. Beiden kok en omdat we ze al bijna dagelijks treffen gaan ze voor ons koken. Het wordt paella.

image

Gezellige warmte bij de openhaard en een borrel van de herberg.

image

1 reactie op “dag 25; 6 november Triacastela – Sarria

 1. Toppie.. Zoals ik hoopte droog en iets warmer.
  Morgen een beetje meer zon hoop ik.
  Donderdag al in Sarria, of misschien wel naar Rente?
  Nog even doorzetten… Santiago komt steeds dichterbij..
  :0)
  Petje af voor jullie twee!!!
  Buen Camino !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.