Dag 7 & 8 > 19 en 20 september Pola de Allenda – Naveces

Verblijf in Hotel Nueva Allandesa in Pola de Allenda.  Gastvrij hotel en speciaal menu van Asturias. Ook erg goed als je logeert in de pelgrimsherberg.

Alles is geregeld voor de terugreis van Willy. Vandaag nemen we de taxi naar Naveces zodat het vliegtuig van 7.35 uur makkelijker te halen is.

Naveces ligt maar 4 km van de luchthaven. Het hotel heet Marque de la Morel en heeft een uitstekend restaurant. We eten rijst met kabeljauw en als 2e gerecht een gefileerde vis. Een dessert, koffie en wijn voor totaal 12 Euro. Hier kan een pelgrims menu niet tegenop.

Ook een mooie ligging dichtbij zee.

IMG_3563

Wat ga ik morgen doen, als Willy op het vliegveld is? Volg ik de weg of volg ik de mensen? Zo gaat dat als je enkele dagen onderweg bent. Je hecht je aan de mensen die je dagelijks ziet. De meest zekere plaats om ze weer ontmoeten is in Santiago. En er zullen weer anderen zijn die ik dagelijks tegen kom. De weg geeft je mensen en mensen wijzen je de weg. Ik besluit dan ook om terug te gaan naar Pola de Allande en vandaar te kijken hoe ver ik kom. 30 september zal ik dan naar Santiago gaan om de mede pelgrims weer te treffen. Dat wordt een stuk met de bus. Geen probleem. Het gaat over het onderweg zijn en niet om de bestemming.

1 reactie op “Dag 7 & 8 > 19 en 20 september Pola de Allenda – Naveces

  1. Willy is goed thuis gekomen. Ik heb haar opgehaald van Schiphol. Zichtbaar vermoeid maar met veel verhalen en vooral vastbesloten om in de nabije toekomst alsnog naar Santiago te lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.