Camino Mozarabe

Van: 29-10-2019 tot: 15-11-2019

 

Wandelen van Cordoba naar Meride

29 okt – 15 november 2019     14 dagen        260 km            € 500 (VOL)

Minimum aantal deelnemers 3, maximaal 6 deelnemers

Bij voldoende belangstelling kunnen er extra wandelingen van Cordoba naar Meride worden gepland.

Bovengenoemde prijzen zijn excl. reis- en verblijfskosten. Inbegrepen is mijn persoonlijke begeleiding en organisatie. De genoemde data zijn de reisdagen.

Inschrijven kan telefonisch 06-19010608, via de mail info@inbalansopweg.nl of via het contactformulier.

Een Camino in de winter? Kies dan voor deze Camino.  Een gemiddelde temperatuur van 15-18 graden, een prima wandeltemperatuur.

Malaga – Cordoba

Deze schitterende wandeling begint in de stad Malaga en gaat door de bergen van Andalusië naar de mooie stad Cordoba. Een stevige wandeling, met vrijwel dagelijks flinke stijgingen en dalingen. Het vraagt dan ook een goede voorbereiding. De wandeling gaat over oude wegen en paden, door olijfplantages, met geweldige vergezichten, forten, en uitkijktorens, die dateren uit de tijd van de Arabische bezetting. De dagelijkse afstanden zijn zoveel mogelijk onder de 20 km. 3 dagen zijn langer, nl. 22 en 2x 24 km per dag. Voor een indruk van deze wandeling, neem een kijkje in het reisverslag.

Voordat we de wandeling starten, blijven we een dag in Malaga en gaan we de mooie Caminito del Rey te bezoeken. Een zeer indrukwekkend wandelpad langs de rotsen hoog boven een diep kloof. Zie voor een indruk het dagverslag van de Caminita del Rey.

Route

Cordoba – Meride

In november 2019 gaan we onze weg vervolgen. We starten in Cordoba en zullen ook een dag in Cordoba blijven om deze stad te bezoeken. Daarna gaan we door de bergen naar Meride.  Ook deze wandeling vraagt een hele goede voorbereiding. Zorg dat je gewend bent om 20/25 km te lopen. De dagetappes zijn ongeveer 20 km.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.