Brabants Vennenpad Heeze Leenderstrijp

15 mei, 18 km, bewolkt vrijwel droog, 22 graden.

We hadden gedacht dat er al wat minder water zou staan op het Brabants vennenpad van Heeze naar Leende. Hemelsbreed 8 km, wij gaan over de Grote Heide en zo kwamen we op 19 uit.

Het is bijzonder mooi. Eerst een flinke stuk door de bossen. We dachten nog….zo gaat het goed. Een beetje langs de zijkanten, er waren al droge stukjes bij. De foto met die bomen, is een en al water.

Na een km of 7 zochten we een lunch plekje. Precies daar een picknick tafel. Daarna begonnen we dapper aan een vlonderpad. Hier moesten we toch snel weer terug. We zijn, Josephine, Els en Frans.

Een onderdeel van de wandeling was een pad langs het Drooge Meer en. De groene lijn is het Brabants Vennenpad. Daar konden we echt niet door. We gaan terug naar het wandelroutenetwerk (rode lijn) en hopen er zo door te kunnen. Ook dat lukte niet.. Vlak voor 95 moesten we toch weer terug

Ook na de A2 kunnen we niet over Valkenhorst. We vinden een andere route.  Na de weg vlakbij restaurant de Clown, pakken we de route weer op door het bos.

Een heel andere wandeling dan we hadden gedacht. We kijken wel hoe het gaat…Zo zie je, met het wandelroute netwerk komen we er altijd. We hoopten op een etappe drankje in cafe de Hospes. Ook die was gesloten en we zijn doorgereden tot Leende. Een fijne gastvrije plek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.