Het aftellen is begonnen…..

Scheveningen, 18 augustus 2021. Bewolkt, 17 graden en het regent.

Bijna is het zo ver. Komende zaterdag ga ik samen met Gabrielle, Andrea, Aafke en Pieternella op weg naar Santiago. De overnachtingsplekken zijn gereserveerd, de noodzakelijke papieren ingevuld en de Corona-check-app staat op mijn telefoon.

Vandaag ontving ik van Mieke de pelgrimspaspoorten!zij heeft mij uitgelegd hoe ik de verslagen op haar site kan plaatsen. De reisbrief  heb ik zojuist aan de deelnemers verstuurd.

Het aftellen is nu echt begonnen. Over 4 dagen is het zo ver….

Ik kijk er naar uit de groep  op Schiphol te ontmoeten. Met elkaar vliegen wij het mooie weer tegemoet. Ik heb zin om met hen komende zaterdagavond aan de Douro in  Porto een toost uit te brengen, om elkaar een  BOM CAMINHO toe te wensen.

Maar nu eerst  nog de laatste voorbereidingen. Op mijn to-do-lijstje staat nog het nodige: inpakken, papieren verzamelen, oefenen om een verslag op de website te zetten.

Van dit laatste ben je nu even deelgenoot.

Wil jij ons volgen? Via deze site lees je in de komende weken vrijwel dagelijks een kort foto-verslag van onze reis.

Pelgrimsgroeten,

Irene Kapinga

13 reacties op “Het aftellen is begonnen…..

 1. Ik ben jaloers op jullie. Wij zouden de Primitivo van 3 tot 19 augustus lopen en die is door corona niet doorgegaan. Begrijpelijk maar jammer! Veel plezier!

 2. Nu Irene, je eerste verslag is al goed begonnen. De weersomstandigheden zijn veelbelovend. Ik kijk uit naar jullie avonturen, en wens jullie een Bom Camino.

 3. Wat een mooi vooruitzicht Irene! Daar hoop je al heel lang weer op. Heel veel wandelplezier, je zal volop genieten denk ik. Lieve groet van je tante.

 4. Fijn dat het door kan gaan jullie wandeling, ik zou de Primitivo hebben gelopen maar helaas geannuleerd.
  Het is beter weer dan hier dus geniet ervan en ik ga jullie zeker volgen en Irene de verslagen dat gaat je zeker lukken. BUEN CAMINO.

 5. Hoi Irene,
  spannend en wat leuk. ik wens jullie een fijne en inspirerende camino. ik kijk er ook naar uit en zie je in september.
  veel wandel plezier
  Corrie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.