Wandelartikelen nodig?

Beste volgers van In Balans op Weg,
Aanstaande maandag 7 juni 2021 is er weer een relatie/vrienden kortingsdag bij Bever. Joke Tolsma werkt bij Bever en zij heeft me de kode gegeven om uit te delen. Die is alleen die maandag van toepassing.
Voor wie: alle wandelaars en in het speciaal ieder die deze zomer/ najaar plannen heeft om te vertrekken naar Spanje voor een camino.
Er is deze keer geen koopavond, maar kom gerust langs overdag tussen 13 en 18 uur. Uiteraard kun je ook online iets bestellen. Daar heb je een code voor nodig. Stuur een mail naar info@inbalansopweg.nl, dan krijg je de kortingskode.
Aangezien inmiddels heel Nederland, wat zeg ik: Europa aan het wandelen is geslagen, kan het zijn dat bepaalde schoenen niet voorradig zijn. Tot nu toe slaagt Bever er wel in de meeste mensen te helpen, maar vaak moet er besteld worden. Houd daar even rekening mee!
Doe er je voordeel mee!
Een warme camino groet,
Mieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.