Dag 39 van Pedrouzo naar Santiago

Dag 39, 20.1 km, 16 graden, droog

We hebben het gehaald! Yes!

We lopen vandaag aan het begin van de middag samen Santiago de Compostela in. We zijn blij dat we het gehaald hebben! Wat een ongelofelijk mooie tocht was dit! 800 kilometer en elke kilometer met zoveel plezier gewandeld!

We hebben het er onderweg regelmatig over gehad, is het nou de bestemming die geldt of de reis er naartoe? De bestemming is in ieder erg geval mooi!

Al lopende hebben ook vaak gesproken over wat deze tocht ons nu brengt of al heeft gebracht. Dat is nog niet altijd makkelijk om te bepalen en waarschijnlijk moeten we dit hele avontuur nog laten bezinken om dat te kunnen overzien. Maar we zijn in ieder geval allemaal erg dankbaar dat we dit mee hebben mogen maken!

De eerste Camino-tatoeage is inmiddels gezet en wie weet volgen er nog meer.

Omdat we allemaal zo fit waren en hebben we een dag sneller gelopen dan onze planning. Morgen hebben we daarom nog tijd om naar Finisterre te gaan. Hier aan ‘het einde van de wereld’ sluiten we kijkend naar de zee onze Camino af.

Ik wil vanaf deze plek de mensen thuis die van een afstandje met ons mee zijn gelopen en met ons mee hebben geleefd bedanken.

En natuurlijk ook deze groep met zoveel verschillende maar stuk voor stuk bijzondere en lieve mensen dat zij deze reis voor mij zo speciaal hebben gemaakt. Dankjulliewel!

5 reacties op “Dag 39 van Pedrouzo naar Santiago

  1. Wat een kanjers! Van harte gefeliciteerd. 800 km en van alles meegemaakt. Super gedaan en voorzover ik het lees zonder blessures. En nu…..nog even nagenieten

  2. Echt wat heb ik genoten van de verslagen elke dag. leuk geschreven zo liep ik toch een beetje mee!!! Trots op mijn grote nicht Conny Zijlstra xxx

  3. Ik heb diep respect voor jullie.
    Proficiat !!!!!!
    Nog een mooie dag in Finesterre en daarna een goede reis terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.