Dag 5 Pamplona – Puente la Reine

6 oktober, 24 km, half bewolkt 24

Het loopt anders vanochtend. Met 4-en hadden we vannacht buikloop en we voelen ons nog niet lekker. Wel Johanna, die was ver genoeg opgeknapt en die gaat samen met Jellie op pad. Het is nog donker als ze om 7.30 uur de deur uit gaan.

We nemen afscheid van Kristel. We gaan haar vast en zeker nog zien. Ze gaat vandaag haar eigen Camino weg….

Ik ga op zoek naar een apotheek, die op zaterdag geopend is. Met behulp van 2 Spanjaarden lukt het er een te vinden, die open is. Fijn dat ze zomaar met me meelopen om het voor me uit te zoeken. Bij de apotheek zeiden ze dat er een virus heerst, die enkele dagen kan duren. Toen ik terugkwam bij de herberg had Annet nog geslapen en ze hoefde niet naar de dokter. Dan gaan we met de taxi naar Puente la Reine en vragen aan de taxi chauffeur of hij met ons mee naar Alto de Perfon wil rijden. Dat wil hij wel. Het is net bewolkt en zo kunnen we een prachtfoto maken van het monument boven op Alto de Perdon.

Intussen gaan Johanna en Jellie op pad. Ze genieten enorm van de omgeving en komen na de flinke klim ook bij Alto de Perdon aan.

Op naar morgen. We hopen weer goed te slapen en met frisse moed en zonder buikpijn op pad te gaan.

9 reacties op “Dag 5 Pamplona – Puente la Reine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.