Dag 31: Ambasmestas – Liñares

Heel Spanje wordt al dagen geplaagd door tormentas – donderbuien – maar wij hebben nog steeds nauwelijks een drup regen gehad. Gisteren begon het met regenen toen we binnen waren, en ook vandaag beginnen we in de zon aan de beruchte klim naar O Cebreiro. Die blijkt erg mee te vallen: we nemen pauzes in elk dorp, brengen tijd door in het kerkje van O Cebreiro en de toeristenwinkeltjes daar. Daarna is het nog maar een klein uurtje naar Liñares. Dat ging weer heel vlot en in lekker weer.  We zijn in Galicie en hoeven nog maar 151,5 km volgens het boek van Debby.

Door de Valcarce vallei
Door de Valcarce vallei
Beautiful morning
Beautiful morning
Sjan hangt een droom in de boom
Sjan hangt een droom in de boom

Koffiepauze
Klimmetje
Pauzetje

Uitzichtje
Galicië!
Jacobusje…
…in het kerkje van O Cebreiro

Bijna in Liñares

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.