Dag 40! Simon: de laatste albergue

In Lavacolla vielen we met onze neus in de boter. De 8-jarige jongen in zijn schitterende uniform deed zijn eerste communie en dat werd gevierd met een heuse processie.. langs ons terras en weer terug naar de kerk

Vandaag liepen we 16 km. Voor het eerst in weken horen we weer vliegtuigen… het vliegveld van Santiago is vlakbij.

Lavacolla is de plek waar pelgrims zich ritueel wasten in de beek, om met enig fatsoen in Santiago aan te komen. Wees gerust; wij douchten dagelijks.

Nog 1 albergue night!

Santiago is nu ook gewoon een stad vlakbij, op de verkeersborden..

Vannacht in Lavacolla onze laatste albergue night, op de 40e wandeldag. Morgen nog tien kilometer, zodat we mooi vroeg in Santiago aankomen.

7 reacties op “Dag 40! Simon: de laatste albergue

 1. Zo das nu echt heel dichtbij , zal een speciaal gevoel geven morgenvroeg bij het opstaan , echt de laatste dag maar ook samen de laatste dag , ik denk dat je toch een beetje familie word tijdens de Camino .. verhalen delen met elkaar en vooral het beleven samen ..

  1. Ja… Je wordt wel wat familie… Leert elkaars gewoonten kennen..en daar kun je weer veel lol om hebben. Een prachtige tijd en mooi al die reacties van jou en anderen!

 2. ik sluit me bij bovenstaande aan!!!
  Jullie zullen elkaar niet gauw of nooit meer vergeten!!!
  Dat kan ik me voorstellen…….!
  De laatste lootjes …..het zwaarst ….of juist niet?
  An vooral….een mooi weerzien met jouw kids!!!!
  dagdag alle goeds voor jullie allen!!!
  Marian

 3. Ada en GertJan, (en ook de medewandelaars) jullie hebben het toch maar mooi gedaan! Alvast gefeliciteerd hoor, en een fijn verblijf in Santiago gewenst.

 4. Ada en Gert Jan (en natuurlijk ook jullie reisgenoten): diep respect voor wat jullie de afgelopen 41 dagen hebben gepresteerd. Ik heb elke dag het reisverslag gevolgd en de prachtige foto’s bekeken. Jullie zijn nu (hier bijna 14.00 uur) aangekomen in Santiago: van harte gefeliciteerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.