Dag 14 Simon: Belorado-Villafranca

 

Dat vind ik zelf nou wel knap, dat zo’n groepsselfie al voor 8 uur ’s morgens lukt..

Ja, dat vinden we nu een ochtendommetje… 12 km van Belorado naar Villafranca Montes de Oca. Walter verwende ons met een heerlijk ontbijtje en zette ons op de foto.

We waren hier al voor 11 uur, een fraaie wandeling, lekker koel door de bewolking. Onderweg  lekker een bakske cafe con leche genomen, en samen opgewandeld. We zijn in San Anton Abad, een oud pelgrimshospitaal dat uitgebouwd is tot een combinatie van pelgrimsherberg en hotel. Eigenaar Pedro liep zelf al vijf maal naar Santiago!

En wie wandelt ook binnen…. Tineke! Gezellig! (ze liep de 1e 4 dagen met ons en we hadden haar sinds Pamplona niet meer gezien)

9Nog een plaatje van gisteravond in Belorado

Nee geen pelgrim… deze man veegt voor de gemeente de straten schoon en pauzeert even door het Caminobordje te bestuderen..
Hup dames… het valt niet mee met rugzak de bloemetjes scherp vast te leggen!

 

 

Over Simon Wijma

Simon Wijma (55), woont in Haren (Gr.) In Spanje en Portugal kom ik al ruim dertig jaar, en ik voel me erg thuis in deze zuidelijke streken. Dat gevoel werd alleen maar sterker na mijn eerste Camino. In 2012 liep ik van St. Jean-Pied-de-Port naar Finisterre. De tijdloosheid en het ritme van het wandelen geeft me erg veel voldoening. Ik schrijf er ook graag over op mijn blogs. Inmiddels heb ik elke jaar een andere Camino gelopen en hiervan mijn werk gemaakt. Ik vind het erg fijn met Mieke samen te werken, dat klikt! In het begeleiden van wandelreizen komt zoveel samen wat mij inspireert. Mensen leren kennen, al het moois onderweg laten zien, buiten zijn, verhalen vertellen, genieten van zon, regen, vogels, stilte, bloemen (…en koffie). En gewoon… zorgen dat alles lekker loopt!

3 gedachten over “Dag 14 Simon: Belorado-Villafranca

  1. Geweldig die houding ivm de bloemetjes kiek!!!!!
    Maar jullie doen het toch maar….!!!!
    een goede nacht gewenst!!!!
    dagdag Marian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *