Dag 5 Simon C. Frances.. Pamplona

    Daar gaat Tineke!

Grupo Simon… verlaat  Pamplona alweer. Gisteren liepen we de 23 kilometer van Zubiri naar Pamplona, en kregen een voorproefje van de Spaanse warmte in de middagzon, het kwik loopt op en vandaag is het ook lekker warm.
We vonden een fijn restaurant dat ons verwende met stapels heerlijk verse salade, vis, gambas enzovoort. Een mooi afscheidsetentje met Tineke, die vandaag alleen verder gaat volgens afspraak , de instapvariant waarbij je 4 dagen meeloopt. Bij de eeuwenoude toegangspoort  tot de citadel van Pamplona vonden we na het diner een toepasselijk decor voor een afscheidslied, ten gehore gebracht door uw reisleider.

Fotos uploaden is wel ff een dingetje…jullie houden nog wat tegoed….

Vanavond overnachten we in Puente la Reina.

Over Simon Wijma

Simon Wijma (55), woont in Haren (Gr.) In Spanje en Portugal kom ik al ruim dertig jaar, en ik voel me erg thuis in deze zuidelijke streken. Dat gevoel werd alleen maar sterker na mijn eerste Camino. In 2012 liep ik van St. Jean-Pied-de-Port naar Finisterre. De tijdloosheid en het ritme van het wandelen geeft me erg veel voldoening. Ik schrijf er ook graag over op mijn blogs. Inmiddels heb ik elke jaar een andere Camino gelopen en hiervan mijn werk gemaakt. Ik vind het erg fijn met Mieke samen te werken, dat klikt! In het begeleiden van wandelreizen komt zoveel samen wat mij inspireert. Mensen leren kennen, al het moois onderweg laten zien, buiten zijn, verhalen vertellen, genieten van zon, regen, vogels, stilte, bloemen (…en koffie). En gewoon… zorgen dat alles lekker loopt!

Een gedachte over “Dag 5 Simon C. Frances.. Pamplona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *