Dag 5 Simon C. Frances.. Pamplona

    Daar gaat Tineke!

Grupo Simon… verlaat  Pamplona alweer. Gisteren liepen we de 23 kilometer van Zubiri naar Pamplona, en kregen een voorproefje van de Spaanse warmte in de middagzon, het kwik loopt op en vandaag is het ook lekker warm.
We vonden een fijn restaurant dat ons verwende met stapels heerlijk verse salade, vis, gambas enzovoort. Een mooi afscheidsetentje met Tineke, die vandaag alleen verder gaat volgens afspraak , de instapvariant waarbij je 4 dagen meeloopt. Bij de eeuwenoude toegangspoort  tot de citadel van Pamplona vonden we na het diner een toepasselijk decor voor een afscheidslied, ten gehore gebracht door uw reisleider.

Fotos uploaden is wel ff een dingetje…jullie houden nog wat tegoed….

Vanavond overnachten we in Puente la Reina.

1 reactie op “Dag 5 Simon C. Frances.. Pamplona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.