Dagwandeling N70 

5 november 2016, droog 10 graden

Heuvels oefenen in Gelderland? Dat kan echt. De N70 is er heel geschikt voor. Start vanaf restaurant tante Koosje ( bij St. Maartenskliniek) aan de Berg en Dalse weg en dan 17 km alleen maar stijgen en dalen. 


Heel erg leuk om mede wandelaars van de afgelopen camino’s weer te ontmoeten. Ria van de camino Primitivo, Elle van de camino portugues , Marijke en Bertine van de camino Ingles en Toos van de meest recente de camino francais. Fijn om alle camino verhalen te delen en door te geven aan de mensen die in 2017 meegaan of alleen op pad gaan. Gert-Jan en Ada, Wies, Roza en Anneke. En ook natuurlijk belangstellenden, zoals Maria. Zo hadden we meteen weer camino sfeer. Wandelen, genieten, delen.


We lopen over de Ravenberg , door het kastanjedal naar Beek.Door het Keteldal naar de Duivelsberg waar we precies op tijd zijn voor onze pauze. Het restaurant gaat in de winter om 12 uur open.


Het is goed opletten. Je volgt de groene palen, maar die leiden je ook naar de parkeerplaatsen…. dan even op een grote kaart kijken en zien dat je net terug moet. Met dank aan Anneke en Gert-Jan die ervoor zorgden dat we niet dezelfde weg terug liepen….:)


Door de vallei de Assenkuul, de Kleverberg, het Eyersbos. Stijgen en dalen…..via de Oude Holleweg weer omhoog. Met uitzicht over de Ooijpolder en over de Heerlijkheid Beek. Die herfstkleuren….dat is genieten. Een heel voorzichtig zonnetje tovert Jacobsladders door de bomen…


Zo kwamen we weer bij het Restaurant uit. Wat denk je…camina wijn. We nemen hier ons etappedrankje.

Dank jullie voor de gezellige dag. Tot een volgende keer.

Ps ook voor de volgende keer bestel ik droog weer 🙂

3 reacties op “Dagwandeling N70 

  1. Was een hèle mooie wandeling.
    Bedankt allen, voor de mooie gesprekken, de lol, de inzichten van Mieke die zij me heeft aangereikt én het vertrouwen, dat ik écht wel de weg weet te vinden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.