Dag 0 Camino Finistere – Muxia

13 oktober 2015

Wat een heerlijk vooruitzicht! We gaan morgen 14 oktober op pad. Voor mij (=Mieke Schrieks) een bijzondere mijlpaal. In mei een nieuwe knie gekregen, hard werken aan revalidatie en nu….klaar voor mijn eerste camino dit jaar. Wat fijn dat ik de medewandelaars weer kan vergezellen. De camino van Santiago naar Finistere en Muxia in etappes van 10-15 km per dag. De planning is om in 9 wandeldagen de afstand van 113 km af te leggen.

Overzicht route

We vertrekken van Schiphol naar Santiago. Deze keer gaan mee: Marjan, Irma, Jose, Tessie, Merel en Marianne. Merel is vertrokken vanaf Astorga en heeft het eerste stuk alleen afgelegd. Nu gaat ze ons vergezellen naar Finistere, het einde van de wereld en naar Muxia. Marianne wil eerst even camino proeven door met ons mee te lopen naar Finistere, de afstanden rustig opbouwen en daarna alleen op pad te gaan vanaf Burgos.

We vliegen vanaf Schiphol en hebben met Vueling nog een directe verbinding. Nog enkele weken en daarna heb je een overstap op Barcelona. Een gunstige vertrektijd om 12.30 uur. Ruime tijd om met de trein naar Schiphol te gaan en in Santiago aan te komen
image

image

Van links naar rechts: Irma, Marjan, Tessy, Mieke, Jose en Marianne.

Nog even tapas proeven op Placa de Cervantes. Buiten is het rond 18 uur te koud. Binnen is het goed toeven.
image

Morgen gaan we naar het westen. Deze poort door richting Negreira.
image

2 reacties op “Dag 0 Camino Finistere – Muxia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.