Dag 10 Camino Primitivo Cadavo Baleiro – Lugo

24 september 2015
Aangezien er slechts één herberg ligt tussen Cádavo-Baleiro en Lugo en de afstand van 30 km wellicht te hoog is, besluiten we een snipperdag in te lassen van slechts 8 km naar Castroverde.

Dit was echter buiten Wim gerekend ; aangekomen in de albergue van Castroverde, blijkt die slechts na 3u30 wachten open te gaan. Zoveel geduld hadden we niet en Wim stelt voor om dan maar 22 kilometer verder te stappen naar Lugo… de rest is geschiedenis. Dertig kilometer verder zitten we nu in de albergue de Peregrinos in Lugo.

image

image

Heb je al eens stilgestaan hoe zalig schaduw kan zijn, na een tijdje in de brandende zon gelopen te hebben? Hoe zacht een bospad met dennennaalden kan aanvoelen na een tijdje op het asfalt gelopen te hebben? Hoe een vlak pad aanvoelt na een steile helling? Hoe de eerste zonnewarmte kan voelen na de kouwelijke ochtendmist? Hoe zalig stilte kan klinken? Hoe prachtig de natuur kan zijn? Hoe ‘Buen Camino’ kan klinken na een lange stilte? Hoe zalig wandelen kan zijn?

image

image

image

Nog 106 kilometer naar Santiago!

1 reactie op “Dag 10 Camino Primitivo Cadavo Baleiro – Lugo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.