Dag 13 Camino del Norte O’Pedrouzo – Santiago

21 km

1 juni 2015

Proficiat aan Anna, Anita, Marina, Toinyen Trees; jullie hebben vandaag Santiago gehaald! Ik (=Mieke) ben net zo trots op jullie als Jan is!

Het was ook dit keer geen gemakkelijk pad, maar jullie hadden al meer ervaring met lastige paden in het leven………Het gewicht van onze ˜rugzak” voelt op het einde van onze tocht lichter aan; heeft de Camino onze ballast verlicht? Heeft de cadans van het stappen ons meer in balans gebracht? Ik hoop het voor elk van jullie! :-)

En tijdens de avonddienst in de kathedraal hadden we opnieuw geluk: de ceremonie werd opgevoerd met het grootste wierookvat ter wereld oftewel de Botafumeiro.

3 reacties op “Dag 13 Camino del Norte O’Pedrouzo – Santiago

  1. Van harte gefeliciteerd aan alle 5 de dames en heer natuurlijk met het behalen van deze tocht. maar op een dame ben ik heel trots. Door aan deze tocht mee te doen is een deel van haar hele leven veranderd en heefd ze een stap gezet die ze anders nooit had genomen. Ben zo trots op deze lieve schat en vergeet niet deze doorzetter zal altijd in mijn hartje blijven zitten en ik weet ook zeker dat ze deze groep nooit zal vergeten.

    groetjes suske

  2. Wat prachtig als je het eindpunt haal wat je zo graag wilde bereiken geweldig ,nu mogen jullie
    genieten.

    groet Jopie
    Beentjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.