dag 1; 13 oktober; op weg naar Logrono

Vanaf Santiago ga ik met een vlucht van Ryanair naar Madrid. Marijke reist met me mee, die gaat vanavond naar Eindhoven.

Hoe zal het met mijn wandelstok gaan? De vorige keer was mijn stok niet op de luchthaven aangekomen. Nu heb ik op de camino Primitivo een stok gekregen, waar ik erg blij mee ben. Dus besluit ik de stok mee te nemen.

Verrassend mag de stok gratis mee bij mijn ingecheckte rugzak. In Madrid komt die gelukkig gewoon op de band van de bagage aan.

Vanaf het vliegveld in Madrid gaat een bus naar de plaats waar ik de bus naar Logrono ga vinden. Waar gaat die bus stoppen, vraag ik me af. Ik kijk toevallig naar buiten en daar staat precies bus 200 die we moeten hebben. We gaan naar het kantoor van Alsa en hebben de laatste plaatsen.
Allemaal camino toeval?

image

Om 9 uur zijn we bij Albergue Porto del Revellin en gaan nog even een hapje eten. Op onze nieuwe camino.

image

1 reactie op “dag 1; 13 oktober; op weg naar Logrono

 1. Lieve Mieke..
  Je moet nu toch wete…:
  TOEVAL BESTAAT NIET!!!
  Ik hoop datdeze camino ook weer wordt wat jij ervan verwacht.
  In gedachten loop ik steeds een stukje mee.
  Ik ben zo blij dat je mijn gids was.
  DANK JE WEL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.