Dag 24 > 7 augustus Anglure – Savieres

30 km; stromende regen, 21 graden

Een vreemde start vanmorgen. De mevrouw van het hotel was ziek en er was een misverstand over de prijs. Heel even mopperen en daarna met jezelf afspreken, ik kan er niets aan doen, ik ga me er niet meer aan storen. Dat gaat goed, ook bij Gre, een zeer positief ingestelde mevrouw. Gezellig gaan we op pad. Het regent en we vertrekken met de poncho aan. Het is vandaag vlak en we gaan naar een kanaal van de Haute Seine.

image

Dit kanaal loopt van Marcilly-sur-Seine naar Troyes, 44 km lang. Vandaag lopen we zeker 25 km langs dit kanaal. Heel veel langpoot muggen vandaag. Grote hoeveelheden prikken zelfs door mijn t shirt heen. Ik heb muggen spray en spuit dit dan ook overal. Ook bij Gre en Karel.

image

Het blijft de hele dag regenen en we pauzeren als clochards onder een brug. Erg blij om een plekje te hebben waar we droog zitten.

image

Ook dan realiseer ik me hoe weinig ik nodig heb om me happy te voelen en tevreden te zijn.

De laatste 7 km, gaan mijn scheenbenen heel veel pijn doen. Een voor mij onbekende pijn. Amper kan ik de Gite halen.
Het advies van Karel volgend, luister ik naar mijn lichaam. Het is niet goed om koste wat kost te blijven lopen. Ook nu weer blijkt het gaat over het onderweg zijn, niet over de bestemming. Karel en Gre lopen de laatste km met me mee, op mijn op dat moment langzame tempo. Ik voel me gedragen, wat een fijn gevoel.

We slapen in een Gite in Saviere, met een hartverwarmende ontvangst.

IMG_3422

Een biertje, een pijnstiller en een speciale zalf doen wonderen. Hopelijk gaat het morgen weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.