27 juni Een andere dag

Vandaag krijgt mijn mede pelgrim een operatie aan haar voet. Na een val van de trap in Porrino is de voet gebroken en ook blauw en dik.

image

We zijn in Vìgo en ik heb vandaag tijd naar de haven te lopen. Hier zie ik 2 enorme cruise schepen met wel 3000 mensen aan boord.

image

Zittend in de schaduw tref ik een echtpaar uit Amerika en Engeland. Elk voor een mooi gesprek. Een warme ontmoeting. Ik word heel hartelijk begroet en gedag gezegd. En ook gisteren toen we samen wachten op wat te gebeuren stond. Een extra koekje, een kussen voor steun, een gratis flesje water. Goed om te ervaren dat zoveel mensen willen helpen.
Ook dit is camino….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.