Informatiemarkt Santiago

In maart en november worden er informatiemarkten in Utrecht georganiseerd door het Genootschap van Santiago.
Ook op 17 maart 2012 was er een informatiemarkt voor de pelgrims naar Santiago. Op de informatiemarkten is allerlei informatie te vinden voor de pelgrims. Pelgrimspaspoorten, boeken, reisadviezen, schrijfcursussen voor pelgrims (zie www.kom-op-verhaal.nl) etc.

De toegang is gratis voor leden van het Nederlands Genootschap en hun introducee. Voor niet leden geldt een toegangsprijs.

Plaats: Nicolaikerk, Nicolaaskerkhof 9, 3512 XC Utrecht.
Parkeren in het centrum van Utrecht is wel mogelijk, maar erg kostbaar. Komt u met het openbaar vervoer, dan stapt u uit in Utrecht Centraal. U verlaat het station via winkelcentrum Hoog-Catherijne, door de uitgang bij de Hema. Sla links af en loop richting de Dom. Volg dan de bordjes Centraal Museum. De kerk ligt naast het museum.

Aan het einde van de dag wordt symbolisch afscheid genomen van pelgrims die dit jaar vertrekken. Als je gaat vertrekken neem je pelgrimspaspoort mee.

Welkom op een informatie markt!

Mieke Schrieks
In Balans op Weg

 

4 reacties op “Informatiemarkt Santiago

 1. Ha Mieke,

  wat een mooie nieuwe website heb je gemaakt. Nu nog even alle deelnemers verwelkomen en dan kun je echt op weg.

  Veel plezier

  Adrie

 2. Hallo Mieke,
  Gefeliciteerd met je prachtige site. Het ziet er geweldig uit.
  Heel veel succes gewenst met je wandelingen. Ik wens je veel deelnemers toe en weet zeker dat deze bij jou in goede handen zijn.
  gr. Antoinette

 3. dank je wel voor je leuke verhaal over de camino finisterre,,, ik(wij) zelf wil dat stuk gaan doen in juli ,of augustus . heb zelf vorige jaar met mijn zwager de engelse route gelopen van af ferrol naar santiago . we hadden helaas geen tijd meer om naar finisterre te lopen .maar wil dit nu als nog gaan doen met zijn zoon ,van 20 jr . helaas is mijn zwager na onze prachtige loop te snel als nog overleden , maar wij hebben samen wel deze prachtige loop nog mogen doen . ik ben nu wat info aan het op zoeken voor overnachtingen enz . en kwam zo doende op jou site ,, ik verheug me er weer erg op , en ga proberen om ook nog een stuk te lopen met mij neef ,wat zijn vader en ik ook hebben gelopen ..ongeveer van af bansantos naar santiago en dan vriendin op pikken ,en met ze 3 tjes het stuk naar Finisterre , en zo mijn tocht af te sluiten ,die ik heelaas met me zwager niet meer kon doen vorig jaar , bedankt cora

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.