Archieven

Camino Francais vanaf Sarria naar Santiago en Finisterre

Wandelreis van Sarria naar Santiago de Compostela en naar Finisterre

14 dagen     200  km     € 550

21 augustus – 5 september 2021   (vol);   Begeleiding Simone

Bij bovenstaande wandeling wordt de camino in zijn geheel van Santiago naar Finistere gelopen. Eerst van Sarria naar Santiago, daarna van Santiago naar Finistere met afstanden van 10-15 km per dag, 2 dagen zijn 22 km per dag, zonodig kan een klein stukje met de bus worden afgelegd

Wandelreis van Sarria naar Santiago de Compostela en van Cee naar  Finisterre

10 wandeldagen 129 km € 450 (vol)

10-22 juli 2021 Begeleiding Mieke

Voor wie kennis wil maken met de camino Francais en 10 -15 km per dag kan wandelen.

Ook als de wandelingen vol zijn, kun je je nog opgeven voor de wachtlijst.

Genoemde data zijn reisdagen. Bovengenoemde prijs is excl. reis-en verblijfskosten. Inbegrepen is persoonlijke begeleiding en organisatie.

Inschrijven kan telefonisch 06-19010608, via de mail info@inbalansopweg.nl of via het contactformulier.

Deze wandeling is opgedeeld in etappes van 10-15 km per dag. Het laatste stuk van de camino Francais met de prachtige heuvels van Galicie. In september is er nog een gezellige drukte op deze camino. Een prima gelegenheid om kennis te maken met mede pelgrims. In juli en september is een gemiddelde temperatuur van 23 graden te verwachten. Een prima wandeltemperatuur.

De totale route is 200 km en duurt 16 dagen. We beginnen op de camino francais (geel) in Sarria en gaan daarna van Santiago naar Finistere (ook Fisterra genoemd; zie blauwe lijn)

In 2021 gaan we naar Cee om het allerlaatste deel naar Finistere te bewandelen en daar de zonsondergang mee te maken.

Finistera steekt als een landtong in de Atlantische oceaan. De zonsondergang in Finisterra meemaken is een belevenis op zich. De route loopt door de bergen en langs de grillige rotskusten van West – Galicie. Regelmatig heb je vanaf de toppen uitzicht op zee.

Zie voor een indruk van de wandeling, het reisverslag van 2018. https://reizen.inbalansopweg.nl/tag/2018-sarria-santiago-finistere/