Ardennen Burre Telin

15 juli , 23 half bewolkt 10 km van Burre naar Mirwart

Vandaag  de eerste dag dat we op pad zijn in de Ardennen. Vanmorgen om 8.45 uur vertrokken en om 11.30 in de Belgische Ardennen, Wallonië. Op onderstaande kaart ligt Burre bij Nr 4.

Vandaag maken we vanaf ons verblijf een rondwandeling van Burre naar Mirwart. Morgen van Maissin naar Redu en dan 3 wandeldagen van de Eislektrail.

Mooi om aan het stijgen en dalen te wennen. We beginnen met 10 % stijging. Een uitdaging? Zeker wel, maar we zagen boven pas dat het 10% was, en eigenlijk denk je dan: hè???

Dat was heel pittig. We zijn op weg met Ria, Ada, Janna, Anneke, Marleen, Leo, Suzanne en Jeannette. Eddie is net niet te zien, die staat achter Ada.

Het is meteen een omgeving met mooie vergezichten.

Eerst even langs het spoor, onder een tunnel door, door het bos en vele plassen die we prima kunnen passeren. 😉

Dan dalen we af naar het riviertje La Lomme. We zijn dan ongeveer 1,5 uur onderweg en zien bij La Lomme bankjes, een picknick tafel en…..plaats voor ons. We rusten er wat en gaan daarna weer klimmen.

In ons verblijf worden we hartelijk ontvangen door Ans en Cees met hapjes en het etappe drankje. We voelen ons verwend met deze speciale ontvangst.

En wat boffen we weer met het weer!!! Zo maar weer een week met volgens de voorspellingen zomerweer. We gaan ervan genieten.

1 reactie op “Ardennen Burre Telin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.