Archieven

Camino Portugues vanaf Valenca/Tui

Wandelen van Valenca in Portugal naar Santiago de Compostela

1-13 september 2021 10-16 km per dag 

10 wandeldagen 118 km € 450 (6 aanmeldingen)

Minimum aantal deelnemers 4, maximum 6

Camino Portugues vanaf Valenca/Tui met 10-16 km per dag. Om je droom een camino te wandelen, te realiseren, kun je ook kiezen voor deze afstanden. We nemen er de hele dag de tijd voor en zullen ieder uur even rusten. Als je gewend bent een paar dagen achtereen 10/15 km te lopen kun je mee. Met behulp van een trainingsschema, kun je de afstanden in enkele maanden opbouwen van 5 naar 10/15 km per dag.

€ 450 excl. reis- en verblijfskosten; inbegrepen mijn persoonlijke begeleiding, organisatie reisverslag en USB sticks met de foto’s.

De genoemde data zijn de reisdagen.

Deze prachtige route begint in Valenca in Portugal en steken de grensrivier over, dit is de rivier Minho. Hierna zijn we in Spanje en komen in Galicie aan. In het groene Galicie lopen we in het westen door de heuvels. De hoogte verschillen zijn niet groot, daardoor is de camino Portugues geen zware camino. Door de heuvels kun je genieten van mooie vergezichten met glooiende hellingen.

Klik hier voor een kaart van de route

De totale route is 117 km en 9 dagen. De etappes zijn tussen de 10 en 16 km. Een dag is kortere wandeling, die tegelijk als rustdag geldt in de mooie badplaats Arcade.

Het betreft het laatste stuk van de camino Portugues.

Camino-portugues-route

Voor een reisbeschrijving met foto’s van 2019,  zie dit reisverslag. Hier gaan we de grens over van Portugal naar Spanje.

Camino Portugues

Wandelen van Porto naar Santiago de Compostela

10-25 augustus 2022

€ 550 excl. reis- en verblijfskosten; inbegrepen begeleiding en organisatie

Aantal wandeldagen 13, 266 km. De genoemde data zijn de reisdagen.

Minimum aantal deelnemers 4, maximaal 6 (2 aanmeldingen; 4 plaatsen vrij)

Inschrijven kan telefonisch 06-19010608, via de mail info@inbalansopweg.nl of via het contactformulier.

Deze prachtige route begint in Porto in Portugal. Daarna gaat de route naar het noorden door het heuvelachtige landschap van Portugal. We komen door de mooie grensplaats Valencia en steken de grensrivier over, dit is de rivier Minho. Hierna zijn we in Spanje en komen in Galicië aan. In het groene Galicië lopen we in het westen door de heuvels. De hoogte verschillen zijn niet groot, daardoor is de camino Portugues geen zware camino. Door de heuvels kun je genieten van mooie vergezichten met glooiende hellingen.

Klik hier voor een kaart van de route

De totale route is 235 km en 13 dagen. De meeste dagelijkse etappes zijn tussen de 15 en 25 km.

Etappes:

Camino-portugues-route

Voor een reisbeschrijving met foto’s van 2017,  zie https://reizen.inbalansopweg.nl/tag/camino-portugues-september-2017/