Archieven

Camino Portugues vanaf A Guarda

Geannuleerd!

18 tm 30 juli 2015; ivm annulering Bed & Breakfast is deze wandeling vervallen.

8 wandeldagen naar Santiago, 162 km, 12 overnachtingen, € 875 inclusief volpension. Inbegrepen: vervoer van het vliegveld naar A Guarda, dagelijks vervoer van en- en naar de startplek van de wandeling, ontbijt, lunchpakketje en diner. (excl. vliegreis) Wandelen met uitsluitend dagrugzakje.

Bijkomende kosten betreffen vliegreis naar Porto en de kosten consumpties in een bar/restaurant tijdens de wandeling en kosten voor deelname aan een excursie.

We wandelen van A Guarda over de camino Portugues langs de kust naar Vigo. Vanaf Redondela sluit de camino aan op de traditionele camino Portugues. Na elke 2 dagen is er een rustdag. We verblijven in het bed en breakfast adres Cortijo La Rosa in A Guarda. A Guarda is een plaats aan de Atlantische kust in Spanje net ten noorden van Portugal. Op de rustdag heb je de gelegenheid deel te nemen aan een excursie, b.v. bezoek aan Monte Tegra of de 3 eilanden voor de kust van Vigo.

Het minimum aantal deelnemers is 4, maximum is 8 deelnemers. Het aantal km per dag varieert tussen de 18 en 24 km. De bagage blijft in A Guarda, dus je hebt alleen een dagrugzakje te dragen.

Het is een prachtige route langs de kust en/of door het binnenland met uitzichten op zee of de zee arm bij Vigo. Vanaf Redondela kun je genieten van het Galicische heuvelland.

IMG_20140909213542_339-1