Archieven

Camino Francais vanaf Sarria naar Santiago en Finisterre

Wandelreis van Sarria naar Santiago de Compostela en naar Finisterre

11-28 juli 2022 16 wandeldagen 200 km € 600; Begeleiding Mieke min. 5 deelnemers, max 7 (vol)

Deze wandeling is opgedeeld in etappes van 10-15 km per dag. Het laatste stuk van de camino Francais met de prachtige heuvels van Galicie.  In juli  is een gemiddelde temperatuur van 23 graden te verwachten. Een prima wandeltemperatuur.

De totale route is 200 km en duurt 16 wandeldagen. We beginnen op de camino francais (geel) in Sarria en gaan daarna van Santiago naar Finistere (ook Fisterra genoemd; zie blauwe lijn)

Genoemde data zijn reisdagen. Bovengenoemde prijs is excl. reis-en verblijfskosten. Inbegrepen is persoonlijke begeleiding en organisatie.

Inschrijven kan telefonisch 06-19010608, via de mail info@inbalansopweg.nl of via het contactformulier.

 

Finistera steekt als een landtong in de Atlantische oceaan. De zonsondergang in Finisterra meemaken is een belevenis op zich. De route loopt door de bergen en langs de grillige rotskusten van West – Galicie. Regelmatig heb je vanaf de toppen uitzicht op zee.

Zie voor een indruk van de wandeling, het reisverslag van 2018. https://reizen.inbalansopweg.nl/tag/2018-sarria-santiago-finistere/

 

 

Camino del Norte van Luarca naar Santiago

Wandelreis van Luarca naar Santiago

20 mei – 3 juni 2015      13 dagen       245 km       € 450 (VOL)

De genoemde data zijn reisdagen.

Bovengenoemde prijs is excl. reis-en verblijfskosten. Inbegrepen zijn mijn persoonlijke begeleiding en organisatie.

Dit stuk van de pelgrimsroute heet “Camino del Norte”. De route loopt langs de noordelijke kust en daarna via Ribadeo naar het zuid-westen.

We vertrekken in Luarca en lopen langs de kust naar Ribadeo. Na Ribadeo gaan we het binnenland in en passeren Vilalba, Baamonde, Arzua, Pedrouzo.

Er zijn 13 wandeldagen. De meeste dagen zijn de routes tussen 15-25 km, met 1 uitschieter naar 25,8 km. na 13 dagen komen we in Santiago de Compostela aan.

Routekaart
camino del norte