Een dag vol verrassingen

Dag 4, 16 September 2024, 29 graden en 26km

Het ontbijt stond klaar voor ons en we konden er koffie of thee bijnemen. Iemand kreeg de eerste verrassing in de vorm van croissants, er gingen er verschillende naar haar.

Bijna uit je bed waaien was ook een verrassing vannacht. Wat hielp was de ramen sluiten. De harde wind hebben we niet meer gehad onderweg. Het weer was al lekker om nog even buiten te zitten.

Tot onze verrassing hadden we vandaag bergpaadjes in plaats van vlonders maar helaas ook veel asfalt. Dat is bij heel warm weer niet zo fijn

Een mooi verrassend pad over een riviertje

Het is iedere keer weer een verrassing als een kerk open is en dat daar dan een stempel ligt ook.  Helaas was de inkt zowat op.

Wat een verrassing om deze hagedis te zien.

Deze ‘winkel’ was helemaal een verrassing. Je kon pakken wat je wou tegen een donativo. De koffie was mierzoet maar de schijfjes meloen waren heerlijk, net zoals de cake die we van de aardige man die de winkel beheerde kregen. Daarna kwam hij aan met rode en witte port en kleine bekertjes, ook voor ons.

Een verrassend doorkijkje met de zee in de verte.

De verrassend blauwe, heldere lucht.

Ook verrassend dat we zoveel klimwerk hadden vandaag na eerdere dagen op vlonders gelopen te hebben. En dat het vandaag zo warm was. Dat de mercado toch een markt blijkt te zijn terwijl we supermarkt dachten.  En tot onze verrassing vonden we een restaurant dat een pelgrimsmenu aanbood, weliswaar pas om 7 uur maar het was al tegen half 7 en we konden er tot het eten kwam zitten en wat drinken. Ook een grote verrassing te lezen dat de cable car niet naar onze albergue gaat terwijl deze meerdere keren info stuurt over het gebruik van de cable car om zo bij de albergue te komen. Dat de ober een speciale manier van werken heeft verrast ons. Dat we voor een klein bedragje met de taxi naar boven kunnen verrast iedereen en weer in een mooi hostel slapen met uitzicht over de stad.

3 reacties op “Een dag vol verrassingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.